NOVETATS
El 8 de febrer a llibreries

 

 

 

 

 

El boig dels ocells

La història d'un somni
fet realitat

 

Per saber més entra aquí

 

   

 

Els Medina

Som el que el destí fa amb nosaltres o el que nosaltres fem amb el destí?


Per saber més entra aquí

 

 

LA TERCERA MÀSCARA
entusiasma a la crítica
 

 

Per tot plegat ens trobem davant d'una obra duríssima, alhora que absolutament recomanable per no quedar-nos amb una visió superficial de fets com els que hi apareixen. I també davant una proposta molt vàlida per ser comentada en un club de lectura.

Enric Codina. Revista Faristol
 

Crec que necessitaré una estona per digerir aquesta lectura perquè, no sé com s’ho fa, però la Care Santos sempre aconsegueix remoure’t per dins. (...) La veritat és que no he pogut parar de llegir. La història m’ha atrapat des del principi i la seva essència m’ha recordat força a Mentida. No sé si enganxarà a tots els joves, doncs la trama no segueix una estructura estàndard, i cal parar atenció als detalls que es van descobrint de mica en mica, però val molt la pena fer-ho.

Del Blog Paraula de Mixa

 

 


Aquesta novel·la, dura i realista, és una ficció creada magistralment per l’escriptora Care Santos, però podria no ser-ho. Podria reflectir un treball periodístic d’investigació sobre un fet verídic, d’aquells que, quan sents o veus als mitjans de comunicació, et sacsegen la consciència i fan que tothom es pregunti: «Com és possible que hagi passat això?

La portada és de l'Èlia Olmedo