Inici  >  Novel·les per a joves  >  Un camí dins la boira

 

Columna, Barcelona, 2006
180 pp
ISBN: 978-84-6640-779-3

 

Sinopsi

La Jana és nedadora, vol competir als Jocs Olímpics i sembla que ho té molt clar, però a la seva vida estan a punt de desencadenar-se algunes tempestes. La primera, un enamorament com mai n’ha conegut cap altre, que la durà a replantejar-se allò que és important de debò i què vol fer amb la seva vida. La segona afecta al seu pare, que també s’ha enamorat, diu, tot i que les situacions no són gaire comparables.
Una novel·la de descobriments personals i familiars, on les rel·lacions entre les diferents persones de la família tenen una gran importància. Amb aquest llibre, Care Santos va guanyar el premi Ramon Muntaner l’any 2006.

En paraules de la mateixa autora: “Tot va començar un dia que llegia amb la tele engegada. De sobte vaig veure un grup de iaies rebent una medalla militar. Vaig posar veu a la tele i vaig saber que aquelles senyores eren pioneres de l’aviació i que havien desenvolupat missions molt perilloses durant la República i la guerra. Va néixer el personatge de l’àvia i, amb ella, tota la resta. De vegades, les novel·les sorgeixen d’una casualitat com aquesta”.