Inici  >  Novel·les per a joves  >  El Circuit de Montecarlo

 

 

Columna. Barcelona, 2007
Colección XXL, núm. 013
ISBN: 978-84-664-0713-7

 

Sinopsi

Hi ha vegades que la vida es torna un camí molt difícil, tal i com passa al circuit de Montecarlo, un dels més famosos de les curses de Formula-1 ja que, segons els entesos, és el més difícil del món. A Xavier, el protagonista d’aquesta novel·la,  li agrada la fòrmula-1 i tot d’un la seva vida s’ha complicat moltíssim: ha deixat embarassada la Paula, la noia nova de Quart B, amb qui surt des de poc després que comencés el curs. La mare d’ella vol fer-la avortar, però la Paula pensa d’una altra manera. I el Xavier vol fer-li costat a la seva xicota, i també vol arribar a conèixer el seu fill, per a qui el seu millor amic ja ha trobat un nom adequat.
El daltabaix de la vida del Xavier el portarà, però, a la recerca més important de totes: la del seu propi pare, que el va abandonar quan ell encara no havia nascut. Per preguntar-li per què ho va fer, el noi emprèn un viatge que el durà molt lluny. No només a Nova York, sinó molt més enllà.

En paraules de l’autora: “Si una bona novel·la és aquella que comvida el lector a prendre posicions, a pensar des del seu propi cap però a partir de les experiències dels protagonistes, a defensar unes teories en contra d’unes altres i a dubtar-ho tot... Llavors aquesta és la meva millor novel·la”.